ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΨΥΞΗ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ
ΘΕΟΔΟΣΟΥΔΗΣ


Στοιχεία επικοινωνίας
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 16
Κ. ΤΟΥΜΠΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310 844555 - 2310940606
FAX : 2310 940606
e mail: info@pakothermiki.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Επέκταση ενδοδαπεδίου συστήματος σε ¨ενδοδαπέδια ψύξη – Δροσισμός ¨


Η Εταιρεία Θεοδοσούδης διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα να καλύψουν και τις ανάγκες δροσισμού της κατοικίας του με το ίδιο ενδοδαπέδιο σύστημα

Πώς λειτουργεί η ¨Ενδοδαπέδια Ψύξη – Δροσισμός ¨

Το όλο σύστημα εξοπλίζεται με 
 α) ψύκτη νερού chiller ισχύος από 11,0 έως 17,0 kw
τοποθετήτε σε εξωτερικό χώρο , συνήθως παραπλεύρως του    λεβητοστασίου ή στο δώμα , πάντως σε εξωτερικό χώρο.

β) Fan Coil
Είναι σώματα νερού εφοδιασμένα με ανεμιστήρα , τοποθετούνται στο δάπεδο ή στην οροφή , εμφανή ή κρυφά και πετυχαίνουν την αφύγτρανση του χώρου δίνοντας παράλληλα και συμπληρωματική ψύξη. Απαιτούνται κυρίως σε χώρους συνάθροισης ατόμων σαλοκουζίνες – καθιστικά και χρησιμοποιούνται 1 τμχ/ επίπεδο κατοικίας εκτός ιδιαίτερων περιπτώσεων.

γ) Ειδική τετράοδη βάνα μαζί με ελεγκτή που εξασφαλίζουν την σωστή  θερμοκρασία νερου που εισέρχεται στο ενδοδαπέδιο σύστημα.

Ένας ψύκτης chiller , εξασφαλίζει δροσερό νερό 14 – 17 οC που εισέρχεται μέσω κατάλληλων διάταξεων στο ενδοδαπέδιο σύστημα.
Παράλληλα από ξεχωριστή στήλη περνάει προς το F – C κρύο νερό 6 – 10 οC,  τα οποία λειτουργούν με ειδικό υγροστάτη, ο οποίος όταν αντιληφθεί αύξηση της σχετικής υγρασίας > 65 % το θέτουν σε λειτουργία πετυχαίνοντας την αφύγρανση του χώρου.


Είστε ήδη μέλος;
Οι συναλλαγές εξασφαλίζονται από την τράπεζα Πειραιώς
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚτΠ


Newsletter list

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο, προσθέστε το e-mail σας, το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας.