ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΨΥΞΗ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ
ΘΕΟΔΟΣΟΥΔΗΣ


Στοιχεία επικοινωνίας
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 16
Κ. ΤΟΥΜΠΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310 844555 - 2310940606
FAX : 2310 940606
e mail: info@pakothermiki.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Τζάκια Αερίου DRU


Η εταιρεία Θεοδοσούδης επε  σας προτείνει τα τζάκια φυσικού αερίου της Ολλανδικής εταιρείας   DRU που έχουν σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύουν και να θερμαίνουν  τον χώρο σας - είτε έχετε προτίμηση για τη σύγχρονη είτε για  την παραδοσιακή διακόσμηση.

Εσείς δεν θα έχετε καμία έλλειψη επιλογών, δεδομένου ότι υπάρχουν πάνω από τριάντα διαφορετικά μοντέλα. Καθένα από αυτά έχει διαφορετική επιλογή πρόσοψης, χρώματα εστίας και επένδυσης. Έτσι είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε ένα συνδυασμό που θα εναρμονιστεί με το δικό σας τρόπο ζωής.
 
Οι εστίες αερίου  DRU δεν είναι απλά ευχάριστες στο μάτι, είναι μία από τις πιο εξελιγμένες συσκευές θέρμανσης του πλανήτη.
 
Ο συνδυασμός σύγχρονου styling με την σύγχρονη τεχνολογία φυσικού αερίου, παρέχουν θέρμανση με ασφάλεια, άνεση καθώς και υψηλή αισθητική.
 
Από απλό τζάκι όπως το «Μετρό», μέχρι τα πιο παραδοσιακά σχέδια όπως το «Castello», τα τζάκια αερίου  DRU παρέχουν πληθώρα επιλογών, και με την οικονομία και την αποδοτικότητα του φυσικού αερίου, η θέρμανση του σπιτιού σας δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία.

Η  DRU ειναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τους πιό πρόσφατους κανονισμούς ποιοτικής πιστοποίησης του ISO 9002. Επιπλέον όλα τα προιόντα  DRU έχουν το σήμα CE και υπόκεινται σε ετήσια επιθεώρηση από την BSI.


Είστε ήδη μέλος;
Οι συναλλαγές εξασφαλίζονται από την τράπεζα Πειραιώς
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚτΠ


Newsletter list

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο, προσθέστε το e-mail σας, το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας.