ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΨΥΞΗ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ
ΘΕΟΔΟΣΟΥΔΗΣ


Στοιχεία επικοινωνίας
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 16
Κ. ΤΟΥΜΠΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310 844555 - 2310940606
FAX : 2310 940606
e mail: info@pakothermiki.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ενδοδαπέδια Θέρμανση


Ενδοδαπέδια θέρμανση Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Η ενδοδαπέδια  Θέρμανση είναι αποδεδειγμένα  η καλύτερη μορφή θέρμανσης διότι :

Πετυχαίνουμε ομοιόμορφη θέρμανση σε όλο τον χώρο.
Αποδεσμεύουμε τον χώρο από τα ¨ενοχλιτικά ¨ κλασικά θερμαντικά σώματα (έχει υπολογιστεί ότι σε κατοικία 200 m2, τα θερμαντικά σώματα μας αφαιρούν περίπου 13 m2, διότι δεν πρέπει να τοποθετούμε τίποτα μπροστά τους για να μην τους μειώνουμε την απόδοση).

Έχουμε την σωστή θερμοκρασία στο κατάλληλο σημείο του σώματος μας, δηλαδή  29 C  στα πόδια, 22 C στο κυρίως σώμα και 19 C στο κεφάλι, έτσι έχουμε πάντα την  θαλπωρή της ζέστης και νιώθουμε  καλύτερα.

Εκμεταλευόμαστε την  θερμοχωρητικότητα του χώρου μας και την συνεχή λειτουργία  του συστήματος και πετυχαίνουμε αποδεδιγμένη  οικονομία καυσίμου κατά 20%.

Το ενδοδαπέδιο σύστημα μπορεί εύκολα να επεκταθεί στην εφαρμογή ¨Ηλιακό σπίτι¨ και ¨ενδοδαπέδια ψύξη – δροσισμός¨. (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Είστε ήδη μέλος;
Οι συναλλαγές εξασφαλίζονται από την τράπεζα Πειραιώς
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚτΠ


Newsletter list

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο, προσθέστε το e-mail σας, το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας.